На Кіровоградщині відкрили меморіальну дошку загиблому АТОвцю

11 квітня на фасаді Луганської загальноосвітньої школи Петрівського району встановили меморіальну дошку колишньому випускнику – молодшому сержанту Івану Міхну, який загинув у 2015 році під час служби в зоні АТО.

Про це йдеться на сайті Петрівської РДА, повідомляє Перша електронна газета.

Іван Вікторович Міхно народився  1974 року в Луганці. Навчався у місцевій школі, проходив військову службу в  лавах Збройних Сил України, працював водієм в СВК «Агрофірмі Маріампольська», у  ТОВ «Граніт  Групп» на  Петрівському кар’єрі.

У 2015 році Івана Міхно призвали до лав Збройних Сил України на посаду старшого механіка-водія. Його підрозділ тримав оборону блок-посту  в селищі Городище Луганської області.  Тут, охороняючи міст через річку Деркул, боєць помер 23 листопада 2015 року (на 41-му році життя).

Меморіальну дошку Герою відкривали його мама Наталія Григорівна, син Олександр та однокласник, бойовий побратим Костянтин Барліт.

Під час відкриття воїни АТО-ООС, які проживають на території Луганської сільської ради, отримали Відзнаки Президента України «За Участь в Антитерористичній операції», «Учасник АТО», Нагрудні знаки «Ветеран війни-учасник бойових дій».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар