Міськрада Кропивницького через суд змусила орендаря готеля “Київ” платити більше

© zruchno.travel

Управління комунальної власності міської ради Кропивницького через суд змусило орендаря будівлі готелю “Київ” колективне підприємство “Центр-Готель” сплачувати майже 1 млн грн орендної плати. Тоді як, за попередніми умовами договору оренди, підприємство сплачувало лише 10 тис. грн.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту міськради Кропивницького.

Господарський суд Кіровоградської області своїм рішенням від 11-го січня задовольнив позовні вимоги управління комунальної власності міської ради Кропивницького до колективного підприємства «Центр-Готель», що орендує приміщення готелю «Київ».

Рішенням суду внесено зміни до договору оренди, який було укладено ще 8 вересня 1994 року, повідомив начальник управління комунальної власності міської ради Олег Колюка. Відповідно до цих змін. розмір орендної плати за користування приміщеннями готелю «Київ» для підприємства «Центр-Готель» зросте до майже одного мільйона гривень на місяць. До цього вони сплачували лише 10 тисяч гривень на місяць.

“Це рішення ще не набрало законної сили”, – відзначив Олег Колюка. – “Але управлінням комунальної власності зроблено перший, надзвичайно важливий крок для того, щоб орендарі готелю «Київ» платили справедливу ціну за оренду комунального майна”.

Ознайомитись з повною версією рішення суду можна за посиланням.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар