На Кіровоградщині збудують ще 11 міні-футбольних полів

Міні-футбольне поле у Долинській на території “Стадіону “Колос” / © kr-admin.gov.ua

Уряд виділив для Кіровоградщини додаткові кошти для будівництва ще 11 міні-футбольних полів. Це буде другий етап будівництва таких об’єктів. Під час першого на території області збудували 12 полів.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту Кіровоградської ОДА.

Минулого тижня на Кіровоградщині відкрили дванадцяте міні-футбольне поле зі штучним покриттям, яким було завершено перший етап будівництва таких об’єктів. Про це йшла мова на щопонеділковій апаратній нараді голови ОДА Сергія Кузьменка.

“Наказ Мінрегіону є, документи оформлені. Цього тижня розпочинаємо будівництво”, – зазначив перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко.

Посадовець зауважив, що в Олександрії і Новгородці, а також у Компаніївській, Приютівській і Новоукраїнській ОТГ проблем немає – передано відповідні пакети документів і проведено співфінансування.

“Є питання по шести інших територіях. Прошу відповідальних осіб у містах Кропивницький і Знам’янка, у Голованівському, Петрівському та Світловодському районах і в Маловисківській ОТГ невідкладно передати пакети документів до облдержадміністрації. Лише тоді можна буде розпочати будівельні роботи”, – наголосив перший заступник голови ОДА.

Орієнтовний термін будівництва міні-футбольного поля – до 4 тижнів. Проектно-кошторисна документація і усі необхідні дозволи є, алгоритм робіт на таких об’єктах в області вже напрацьований.

“Прошу керівників зазначених територій долучитися до організації процесу будівництва”, – зазначив Сергій Коваленко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар