Президент України привітав Кропивницький із Днем міста

Петро Порошенко у Кропивницькому

Президент України Петро Порошенко привітав Кропивницький із Днем міста на своїй офіційній сторінці у Facebook та на офіційному сайті глави держави.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Разом із Кропивницьким глава держави привітав і Херсон, який сьогодні святкує 240-ву річницю. Нашому ж місту виповнилося 264 роки.

“Чарівний Кропивницький, який вважають колискою українського театрального мистецтва, та славний Херсон – місто кораблів – сьогодні відзначають День народження.

Нехай мир та процвітання панують у цих містах та по всій Україні!”, – написав Петро Порошенко.

Привітання для кропивничан також опублікували на офіційному сайті Президента України:

Шановні кропивничани!

Вітаю вас із Днем міста. Кропивницький — це місце козацьких історичних традицій, колиска сучасного реалістичного театру, столиця сільськогосподарського машинобудування, науковий, спортивний, танцювальний та творчий осередок у центрі Степової Еллади.

Ви живете у прекрасному місті. Саме тому бережіть та примножуйте його славу, спільно розбудовуйте та впроваджуйте новітні інфраструктурні проекти, модернізуйте життєвий простір, реалізуйте сучасні ініціативи, які зроблять ваш край ще кращим, а містян — заможнішими і духовно багатшими.

Імена Марка Кропивницького і братів Тобілевичів, Володимира Винниченка i Юрія Яновського, Ігоря Тамма та Василя Сухомлинського уславили творчу самобутність краю, а військову звитягу нині гідно демонструють герої-кіборги із З-го окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго. Кропивницький назавжди успадкував волелюбство, непримиренність до зухвалого ворога, патріотизм і громадянську позицію.

Хочу подякувати всім жителям міста, які разом із іншими українцями відстоюють зі зброєю в руках незалежність країни та мир.

Тепла і радості кожній родині, злагоди та добра нашій рідній Україні!

Зі святом!

Разом із Кропивницьким та Херсоном свої дні народження сьогодні відзначають Ужгород та Черкаси.

Читайте також:

Президент України нагородив світловодчанина, який врятував тонучого 7-річного хлопчика

Президент України вручив командиру 3-го полку атрибути нового найменування “імені Князя Святослава Хороброго”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар