Міська влада хоче придбати Т2-тюнери для літніх самотніх людей

© Факти - ICTV

Очільник Кропивницького Андрій Райкович доручить зібрати інформацію про кількість літніх самотніх людей, які не можуть дозволити собі купівлю цифрових приймачів Т2. За його словами, міська влада спробує виділити з міського бюджету кошти на купівлю приймачів для тих, хто їх потребує.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє Перша електронна газета.

Міський голова зазначив, що його помічники вручили приймач Т2 колишньому педагогу із 40-річним стажем, яка нещодавно перенесла інсульт і майже не ходить.

“Після інсульту Валентина Василівна майже не ходить, спілкування обмаль, тому телебачення для неї має велике значення. Але питання в іншому. Я хочу знати, скільки таких приймачів ще потребують літні, одинокі люди в нашому місті. На апаратній нараді дам завдання управлінню соціального захисту, керівникам районів, квартальним, керівництву «Гарячої лінії» зібрати необхідну інформацію. Думаю міська влада знайде кошти, щоб придбати приймачі тим, хто їх потребує”, – зазначив Андрій Райкович.

Нагадаємо, у Києві та Кіровоградській області з 31 липня аналогове телебачення припинило мовлення, а з 31 серпня – на всій території України.

7f483162de8a5891606aaaa56519c08b.jpg

c2cce8d1e05e79e0fa2201c2e969b3c5.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар