Ламають і руйнують: кропивничани продовжують нищити комунальне майно

У Кропивницькому вандали продовжують нищити усе на своєму шляху. Напередодні у місті обмалювали нещодавно пофарбовану сцену у Ковалівському парку, зламали лавку біля фонтану “Наталка-Полтавка” і вкотре погнули туристичні вказівники біля будівлі міськвиконкому.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією із офіційного сайту міськради.

Другу ніч поспіль біля фонтану «Наталка – Полтавка» невідомі нівечать лавки. Дерев’яні сидіння зривають, і кидають у воду фонтану, який комунальники щойно відремонтували.

© kr-rada.gov.ua

А у Ковалівському парку, знов обмалювали сцену. Минулого тижня силами ЖЕО №1 її відремонтували та пофарбували. Планувалося, що на День міста ця споруда, як одна із локацій свята, буде в гарному стані. Але вже нині стараннями невідомих хуліганів від ремонту не залишилося і сліду.

За словами керівниці ЖЕО №1 Світлани Ковальової сцену відновлюють кілька разів на рік. Але ремонту вистачає хіба що на кілька днів.

© kr-rada.gov.ua

Окрім випадків вандалізму, про які повідомили на сайті міськради, кореспондент Першої електронної газети також зафіксував, що невідомі негідники вкотре погнули туристичні вказівники біля приміщення міськвиконкому. Ці туристично-інформаційні вказівники почали встановлювати 11 липня. І вже через 3 дні вказівник, який розташований біля міськвиконкому, пошкодили.

Міська влада звертається до органів поліції, приділити особливу увагу охороні громадського порядку в місцях масового відпочинку а кропивничан просить бути не байдужими і оперативно повідомляти про спроби нищення комунального майна.

Окрім цих випадків вандалізму, у Кропивницькому щоденно нищиться й інше комунальне майно, засмічується Набережна та річка Інгул, а також інші публічні місця. Складається таке враження, що частина мешканців міста воліє жити у руїнах і між купами сміття.

Нагадаємо, минулого року кропивничани та їх маленькі діти постійно псували композиції із декоративного щебеню, які виклали на площі Героїв Майдану.

© kr-rada.gov.ua
© kr-rada.gov.ua
© kr-rada.gov.ua

© kr-rada.gov.ua
© kr-rada.gov.ua
Поширити:

Залишити коментар:

коментар