На Дворцовій та Вокзальній з’являться нові “літники”

Сьогодні, 26 червня, члени виконавчого комітету міськради Кропивницького погодили розміщення ще двох літніх майданчиків біля кафе – на вул. Дворцовій та Вокзальній. Тепер у Кропивницькому офіційно розміщено 65 літніх майданчиків.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Сьогодні члени виконкому на 3 роки погодили розміщення літніх майданчиків біля закусочної “Чебуреки” за адресою вул. Вокзальна, 37/16 (ФОП Навасардян Лаура
Гришаєвна) та біля кав’ярні “Дубаї” на вул. Дворцова, 16/7  (ФОП Мохамед Мустафа).

Раніше у членів виконкому були зауваження щодо вигляду “літників” цих підприємців, а також щодо факту куріння кальяну під вікнами мешканців на вул. Дворцова.

Після цього рішення у Кропивницькому стало 65 офіційних “літників” – 61 біля закладів ресторанного господарства та 4 без прив’язки до стаціонарного об’єкту ресторанного господарства.

Нагадаємо, минулого року виконком затвердив перелік місць розміщення 47 літніх майданчиків. Також у 2017 році у Кропивницькому ухвалили рішення, згідно з яким власники літніх майданчиків щомісячно сплачуватимуть кошти до міського бюджету у розмірі 15 грн/м² з урахуванням індексу інфляції. А якщо по закінченні літнього сезону торгівлі – 15 жовтня, власник не розбере відкритий майданчик, то він продовжуватиме вносити плату.

Відтепер список офіційних “літників” у Кропивницькому виглядає таким чином:

11
12
13
14
15

Screenshot_1 Screenshot_3

Screenshot_4

16

Поширити:
Поширити:

Залишити коментар:

коментар