На трасі Кропивницький-Миколаїв відновлюють нижній шар дороги

На Кіровоградщині триває ремонт чи не найскандальнішої дороги – Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв. Уже більше тижня у межах Команіївського району інтенсивно працює компанія-підрядник «Ростдорстрой». Наразі триває процес відновлення нижнього шару дороги.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі САД у Кіровоградській області.

Аби в подальшому на дорозі не виявилося нерівностей, за цим пильно слідкують вже зараз, постійно вимірюючи градус нахилу.

2

Читайте також: То був шматок поролону: розколупану пальцями знам’янську дорогу перевірятимуть

Нагадаємо, відповідно до проекту передбачено переведення регенерації конструктивних шарів на площі 147,2 тис. м², влаштування вирівнюю чого шару крупнозернистим асфальтобетоном, товщиною до 10 см (136,1 тис. м²), влаштування верхнього шару ЩМА-20 завтовшки 5 см та укріплення узбіч.

Фінансується ремонт з державного бюджету. Вартість розпочатої ділянки – 56,3 млн грн. Замовником ремонту є Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області.

До кінця будівельного сезону за сприятливих погодних умов та безперебійного фінансування, буде відремонтовано більш ніж 33 км дороги в межах Кіровоградського та Компаніївського районів, тобто від м. Кропивницький до с. Полтавка.

Читайте також: Трос і запасні колеса: як подолати трасу Кропивницький-Миколаїв

3

Поширити:

Залишити коментар:

коментар