Об’їзна дорога навколо Знам’янки вже майже готова, – Гройсман

Новозбудована дорога в обхід міста Знам’янка, яка є частиною дороги національного значення Київ-Знам’янка, вже майже готова.

Про це написав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман на своїй сторінці у Facebook, повідомляє Перша електронна газета.

“Раніше містом їздило багато машин, ставалися аварії, навіть почали руйнуватися придорожні будинки. Щоб виправити ситуацію, була з нуля побудована дорога в обхід. Вона вже готова. Залишились останні штрихи і нею зможуть їздити українські автомобілісти”, – йдеться у дописі.

Новозбудована дорога в обхід міста Знам’янка

???? Новозбудована дорога в обхід міста Знам’янка, яка є частиною дороги національного значення Київ-Знам’янка. Раніше містом їздило багато машин, ставалися аварії, навіть почали руйнуватися придорожні будинки. Щоб виправити ситуацію, була з нуля побудована дорога в обхід. Вона вже готова. Залишились останні штрихи і нею зможуть їздити українські автомобілісти.#РемонтДоріг #УрядГройсмана Укравтодор

Опубліковано Volodymyr Groysman 4 червня 2018 р.

Читайте також: Дорогу з Кропивницького у Кривий Ріг і Запоріжжя цьогоріч відремонтують лише частково

Нагадаємо, що 20 червня 2017 року, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман з робочим візитом відвідав Кіровоградщину. Очільник Кабміну ознайомився з планом виконання робіт на ділянці дороги Знам’янка-Луганськ-Ізварине.

За результатами перевірки, Володимир Гройсман зазначив, що у кожній області має бути план дій ремонту доріг.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар