Відтепер міграційна служба у Кропивницькому у суботу не працюватиме

Із 19 травня відділення УДМС, що знаходиться на вул. Єгорова, по суботах не працюватиме. Натомість графік роботи районних відділень залишається незмінним – з вівторка по суботу.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі УДМС України в Кіровоградській області.

У графіку роботи з прийому громадян з оформлення та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон апарату Управління Державної міграційної служби в Кіровоградській області (м. Кропивницький, вул. Єгорова, 25-а) відбулися зміни.

Починаючи з 19 травня прийом громадян у суботу не здійснюватиметься. Оформити та отримати закордонний паспорт можна за таким графіком роботи: понеділок-четвер з 9:00 до 18:00, п’ятниця з 9:00 до 16:45.

Районні підрозділи міграційної служби області працюють з вівторка по суботу, де також можна отримати послугу з оформлення закордонного паспорта.

Нагадаємо, у 2017 році до підрозділів Управління Держаної міграційної служби в Кіровоградській області звернулось для оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон майже 60 тисяч жителів Кіровоградщини. Це на 26 538 осіб більше, ніж минулого року.

Також на початку листопада минулого року у підрозділах Управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області розпочала роботу онлайн-черга.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар