Марина Порошенко відвідала Інклюзивно-ресурсний центр у Кропивницькому

Дружина Президента України Марина Порошенко разом із головою Кіровоградської облдержадміністрації Сергієм Кузьменко та міським головою Андрієм Райковичем ознайомилася з роботою першого Інклюзивно-ресурсного центру у Кропивницькому. Марина Порошенко поспілкувалась з колективом ІРЦ, а також відвідала логопедичне заняття для дошкільнят.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт ОДА.

Перша леді також оглянула приміщення Центру, де облаштовано кімнати для проведення індивідуально-корекційної роботи, групових корекційно-розвиваючих занять з розвитку комунікативної та емоційно-соціальної сфери, а також для роботи з дітьми в кімнаті сенсорно-моторної інтеграції та лікувальної фізкультури.

Як повідомила начальник управління освіти міської ради Кропивницького Лариса Костенко, нинішнього року за підтримки обласної та міської влади заплановано відкриття іще одного такого Центру на базі однієї із шкіл. Вона також додала, що в дошкільних і загальноосвітніх закладах міста діє мережа із класів і груп комбінованого типу, оснащених необхідним обладнанням та інвентарем для занять з особливими дітьми.

Дружині Президента також презентували спеціальний автобус для перевезення дітей з особливими потребами, що придбано обласною та міською владою наприкінці минулого року.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар