Матері загиблого Героя України Євгенія Тельнова допоможуть встановити автономне опалення

фото з Книги пам'яті полеглих за Україну

Міська рада Кропивницького надасть матеріальну допомогу матері загиблого Героя України Євгенія Тельнова на встановлення у її помешканні автономного опалення.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

За його словами Олег Краснокутського, який підготував відповідний депутатський запит, у квартирі 81-річної жінки надзвичайно холодно, мережа централізованого теплопостачання застаріла і не забезпечує мінімальну комфортну температуру, вона мерзне.

“Маємо допомогти жінці, – наголосив Олег Краснокутський. – Адже вона віддала найдорожче, що у неї було – свого сина”.

Довідка:

Тельнов Євгеній Львович, 10 червня 2014 року прибув до батальйону спеціального призначення «Донбас» в с. Нові Петрівці. Із 13 липня по 31 серпня перебував у зоні АТО (Артемівськ, Попасна, Іловайськ). Позивний «Усач» — 3 взвод 1 роти окремого батальйону спецпризначення «Донбас».

26 серпня був поранений осколком міни на околиці Іловайська. 29 серпня при виході з Іловайська в районі села Червоносільське батальйон потрапив під обстріл танків. У результаті — 109 бійців потрапили в полон, більше сорока п’яти — загинули. Євгеній Тельнов разом із 12 побратимами вийшли зі зброєю, при цьому Євгеній з гранатомету підбив два танки Т-72Б3 підрозділів 6-ї танкової бригади РФ і два БМД Збройних сил РФ.

Загинув у бою поблизу села Широкине 15 лютого 2015 р., потрапивши у засідку,

Поширити:

Залишити коментар:

коментар