Миски з пліснявою та дихлофос біля продуктів: “Ревізор” перевірив магазини Світловодська

скріншот із відео

Миски з чорною пліснявою, дихлофос поруч із продуктами та персональний бодігард для ведучої – у 6 випуску 2 сезону вiд 26 березня команда проекту “Ревізор: Магазини” приїхала з перевіркою у Світловодськ.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт проекту.

Ведуча Наталя Кудряшова вирушила у кондитерський магазин “Насолода”.  Там у холодильнику стояли миски, на дні яких цвіла небезпечна чорна пліснява, а поруч із кухонним інвентарем лежала отрута.

Також команда проекту перевірила гастроном “П’ятнадцятий”. Сила-силенна пилу, пробки від пляшок замість ручок на холодильниках, балончики з дихлофосом поруч із продуктами харчування.

У м’ясному відділі одного з ринків міста ведуча побачила очевидне порушення. Там людям пропонують купити кров’янку. А за прилавком виявили бутель із кров’ю, яка є основним інгредієнтом цього різновиду ковбаси.

У супермаркеті “МаркетОпт” у Наталії Кудряшовою з’явився персональний бодігарди. Чоловік не зводив з провідною очей ні на секунду. Чи зумів він їй чимось завадити? Про це і не тільки дивіться онлайн у новому випуску “Ревізор: Магазини”.

Довідка:

Ревізор: Магазини – це відгалуження Ревізора. Команда нового соціального реаліті вирушила у різні куточки України, щоб перевірити, наскільки чесні по відношенню до споживачів торгові точки. Під приціл потрапили супермаркети, магазини, ринки, ярмарки та будь-які інші місця торгівлі, зокрема й нелегальні.

Заклади проходять перевірки за п’ятьма критеріями: маркування, некондиційний товар, температурний режим, чистота та персонал. Команда Ревізор: Магазини покаже глядачам виробничий цех, якщо такий є, складські приміщення і торговий зал. У кожному місті перевіряється кілька локацій, даючи глядачам відповідь, де безпечно купувати продукти, а де це робити не варто.

Ведуча Ревізор: Магазини – експерт із розвитку супермаркетів “Страстей за Ревізором” Наталія Кудряшова.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар