Афганець з Олександрії отримав Грамоту Верховної Ради України

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За ініціативи народного депутата Станіслава Березкіна Грамоту Верховної Ради України отримав афганець з Олександрії Ярошевський Андрій Володимирович.

Викладача державного вищого навчального закладу «Олександрійський політехнічнийколедж», учасника бойових дій в Республіці Афганістан Ярошевського Андрія Володимировича нагородили за активну громадську діяльність, патріотичне виховання молоді, особистий внесок у вирішення питань соціального захисту учасників бойових дій на території інших держав, розвиток ветеранського руху.

Грамоту вручили під час «Відкритого чемпіонату Кіровоградської області з військово-спортивного багатоборства та Всеукраїнського турніру з панкратіону», який щорічно проходить в Олександрії у пам’ять про загиблого у зоні АТО земляка Максима Бендерова. Турнір пам’яті Максима Бендерова проводять від 2015 року. Його організатори – Патріотичний спортивний клуб «Захист»та обласна спілка ветеранів Афганістану.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар