Кропивницькому патрульному потрібна допомога

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

30-річний інспектор патрульної поліції Кіровоградської області потребує негайної допомоги у боротьбі з онкологічним захворюванням.

Інформує Перша електронна з посиланням на сторінку Патрульна поліція Кіровоградської області 

“Два місяці тому у нашого колеги, лейтенанта поліці Сергія Четвертинівського лікарі виявили важке онкологічне захворювання – Cr сигмовидної кишки Т4N1M1 з перфорацією та пухлини. За цей час Сергій переніс вже 4 операції та пройшов обстеження в одній із ізраїльських клінік. Саме в Ізраїлі медики дали Сергію надію на подальше життя. Але ціна цієї надії – близько 40 000 долларів (а це більше 1 мільйона гривень)”, – йдеться у повідомленні.

Наразі на Сергія чекає проходження 4 курсів хіміотерапії та ще одна надскладна операція, за яку беруться лише ізраїльські лікарі.

“Самостійно зібрати кошти, необхідні для лікування родина патрульного поліцейського не в силі, тому дуже сподівається на Вашу допомогу. Вірить в справжнє диво та людяність і його маленька донечка. Давайте разом допоможемо врятувати життя людини”, – додають у поліції.

Фінансову допомогу Сергію можна переказати на картку
Ощадбанку 5167 4900 5660 7634,
або картку
Приватбанку 5168 7555 3305 3985,
отримувач – Четвертинівський Сергій Михайлович.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар