У Кропивницькому збирають підписи за “мовчання” вуличного радіо

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 14 лютого, в Єдиній системі електронний петицій з’явилося звернення під назвою “Прибрати з зупинок “Вуличне радіо”.

Інформує Перша електронна.

“Прибрати з зупинок громадського транспорту гучномовці “Вуличного радіо”. Музика та постійна реклама, що звучать на зупинках громадського транспорту, негативно впливають на психологічний стан містян. Багато людей скаржаться та висловлюють своє негативне ставлення до такого “НОУ-ХАУ”, – йдеться у петиції.

Автор: 

Дата початку збору підписів: 

До кінця збору підписів залишилось: 

Станом на 14 лютого петицію підписали 1 особа з 450 необхідних.

Підписати петицію можна тут.

Нагадаємо, на початку січня цього року у Кропивницькому на опорах біля зупинок громадського транспорту почали встановлювати гучномовці з яких лунають застарілі міські новини, реклама та інформація щодо безпеки руху. Цей проект під назвою “Вуличне радіо” реалізує фірма “Голос Кропивницького” однією із засновниць і отримувачів вигоди якої є дружина депутата міськради від партії УКРОП Володимира Зайченка Марія Зайченко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар