“Вуличне радіо” запустила у Кропивницькому фірма дружини депутата міськради

На початку січня цього року у Кропивницькому на опорах біля зупинок громадського транспорту почали встановлювати гучномовці з яких лунають застарілі міські новини, реклама та інформація щодо безпеки руху. Цей проект під назвою “Вуличне радіо” реалізує фірма “Голос Кропивницького” однією із засновниць і отримувачів вигоди якої є дружина депутата міськради від партії УКРОП Володимира Зайченка Марія Зайченко.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Гучномовці вже встановили біля зупинок у центрі міста та біля торговельного центру “PLAZMA” на вул. Соборній.

Усього, згідно з рішенням виконкому №553 від 20 листопада 2017 року, у рамках проекту “Вуличне радіо”, ТОВ “Голос Кропивницького” встановить у місті 26 ретрансляторів. Виконком надав дозвіл встановити їх терміном на 25 років.

Натомість ТОВ “Голос Кропивницького” повинно безкоштовно розміщувати інформацію міської ради та комунальних служб міста.

Список адрес, де встановлять гучномовці, дивіться нижче у рішенні виконкому.

Згідно із відкритими даними, які містяться у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ТОВ “Голос Кропивницького” створене у серпні 2017 року. Засновниками та кінцевими отримувачами вигоди підприємства є Анна Олександрівна Бродська та Марія Іванівна Зайченко. Остання є дружиною декана факультету економіки та менеджменту ЦНТУ, депутата міськради Кропивницького Володимира Зайченка.

Про це йдеться у його декларації про доходи за минулий рік.

Згідно з декларацією депутата, його дружині Марії Іванівні Зайченко належать також квартира у Кропивницькому площею 67 м², земельна ділянка у с. Підгайці площею 1300 м² та автівка Hyundai Sonata 2009 року випуску.

Окрім того дружина депутата задекларувала у 2016 році 96,7 тис. грн прибутку від підприємницької діяльності.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар