Ще 5 зупинок громадського транспорту у Кропивницькому офіційно стали комунальною власністю

Члени виконавчого комітету міськради Кропивницького затвердили акт з приймання-передачі на баланс 5-ти зупинок громадського транспорту. Таким чином, за утримання цих зупинок відтепер відповідатиме комунальне підприємство “Універсал 2005”.

Таке рішення ухвалив виконком міськради, сьогодні, 13 лютого, повідомляє Перша електронна газета.

Ці зупиночні навіси були побудовані у 2017 році. Після відповідної процедури інвентаризації цих 5-ти зупинок їх передали на обслуговування та утримання КП “Універсал 2005”.

Свого “господаря” знайшли такі зупинки громадського транспорту:

Screenshot_2

Нагадаємо, у вересні цього року на баланс КП “Універсал 2005” також передали 20 зупинок громадського транспорту.

Окрім того, сьогодні члени виконкому започаткували процес передачі на баланс КП “Універсал 2005” ще однієї зупинки громадського транспорту  – “Хлібозавод” по вул. Великій Пермській за напрямком з центру міста.

Відповідно до прийнятого рішення, була створена комісія з приймання-передачі зупинок до складу якої увійшли представники управління ЖКГ та  КП “Універсал 2005”. Після інвентаризації цієї зупинки акт приймання-передачі також винесуть на розгляд виконкому.

Нагадаємо, у грудні 2017 року на вул. Великій Пермській у Кропивницькому встановили дві нові зупинки та дорожній знак “Зупинка автобуса” загальною вартістю 82,5 тис. грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар