Як маленькі кропивничани Різдво з патрульними святкували

© Патрульна поліція Кіровоградської області

Учора, 7 січня, на площі Героїв Майдану було по-різдвяному тепло і весело. Кропивницький став одним із 14 міст України де цього дня пройшла акція “Різдво з патрульними”.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією зі сторінки Патрульна поліція Кіровоградської області у соцмережі Facebook.

Декілька патрульних екіпажів влаштували для маленьких кропивничан справжнє свято з подарунками, несподіваними сюрпризами і, звичайно, солодощами.

На захід завітали близько 500 мешканців та гостей міста.

Інспектори патрульної поліції спілкувалися з малечою та їх батьками – в ігровій формі розповідали учасникам заходу про правила дорожнього руху, а потім брали їх з собою у автопатрулювання центральною площею. Діти від такої уваги патрульних були в захваті.

“Такі поїздки з патрульними краще за сто атракціонів. Це найкраще Різдво у світі”, – зізнавалися діти.

Не лише патрульні дарували свято. Приємною несподіванкою для самих поліціянтів став виступ маленьких колядників, які привітали всіх учасників заходу із Різдвом Христовим та заспівали кілька колядок.

Щирі дитячі посмішки, веселий настрій, тепло і любов – стали найкращими подарунками для патрульних в цей святковий день.

Управління патрульної поліції Кіровоградської області вітає мешканців та гостей міста з Різдвом Христовим! Нехай це чарівне свято наповнить ваше життя теплом, радістю та благополуччям.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар