Тролейбуси № 4 і 10 більше не зупинятимуться навпроти “Сільпо”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© зупинка у Кропивницькому | google.com.ua/maps

Із 28 грудня тролейбуси № 4 і 10 будуть зупинятися біля готелю «Київ» і не робитимуть зупинки навпроти супермаркету «Сільпо».

Про це інформує Перша електронна з посиланням на прес-службу міськради.

«Із метою підвищення безпеки руху транспорту та пасажирських перевезень у місті, зокрема, на ділянці по вул. Великій Перспективній, враховуючи ширину проїжджої частини даної вулиці напроти супермаркету «Сільпо» та її пропускну спроможність, посадка та висадка пасажирів за міськими тролейбусними маршрутами № 4 і 10 буде здійснюватися на зупинці громадського транспорту «Готель «Київ», без зупинки напроти супермаркету «Сільпо», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, зупинку громадського транспорту “набережна “Героїв Чорнобиля” у центрі Кропивницького планують демонтувати через пасажирів, які постійно переходять там дорогу поміж колесами автівок. Біля цієї зупинки немає пішохідного переходу, і містяни, які перебігають там дорогу, порушують правила дорожнього руху, наражаючи на небезпеку себе, водіїв авто та інших пішоходів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Тролейбуси № 4 і 10 більше не зупинятимуться навпроти “Сільпо”

  1. Підтримую на 100%. Набридли “барани”(не тільки пенсіонери) які виходять з тролейбуса і одразу переходять дорогу щоб потрапити у “Сільпо”. Так само ті хто виходить із магазину, не можуть зайві 10-15 метрів пройти до світлофора, а одразу переходять дорогу, щоб на зупинку потрапити. Взагалі туди треба цілодобово ставити патруль поліції, щоб штрафували як пішоходів так і водіїв,які паркується де завгодно,як завгодно….

Коментарі заборонені.