Запобіжний захід підозрюваній у вбивстві своєї 12-річної доньки обиратимуть  за зачиненими дверима

Сьогодні, 14 грудня, у Кіровському райсуді Кропивницького обирають запобіжний захід Олені Добродій, підозрюваній у вбивстві своєї 12-річної доньки Катерини Добродій. Засідання будуть проводити у закритому режимі.

На початку засідання суддя Галаган запитав у сторін процесу їхньої думки щодо проведення відкритого засідання. Прокурор, слідчий та захисник підозрюваної висловили думку, що засідання варто проводити у закритому режимі.

Зокрема, як заявила захисниця підозрюваної, Олена Добродій є психічно нездоровою людиною і намагається співпрацювати зі слідством.

Суддя Олексій Галаган, вислухавши думку всіх сторін, попросив пресу покинути судову залу.

Згодом засідання з технічних причин перенесли у іншу залу.


Катерина Добродій / © фото із соцмереж

Нагадаємо, Катерина Добродій зранку 8 грудня вийшла зі свого помешкання на вул. Івана Богуна і мала поїхати до школи №14 на розі вул. Київської та Вокзальної. Але до школи вона не заходила. Батьки зниклої того ж дня звернулися до поліції.

Окрім поліції, до пошуків Катерини Добродій долучилися небайдужі люди та військові 3-го полку. Аби знайти дівчинку використовували навіть безпілотники.

Мобільний телефон дівчинки поліцейські знайшли через дві доби на Старій Балашівці,  неподалік її будинку. Поки 12-річну Катерину Добродій з п’ятниці, 8 грудня, шукало усе місто, її мобільний увімкнувся у неділю, 10 грудня, о 4:25. Апарат знайшли на землі неподалік будинку Каті.

Тіло 12-річної Катерини Добродій знайшли 12 грудня неподалік Кропивницького, біля однієї з баз відпочинку в селі Обознівка.

На її тілі виявили ушкодження. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом умисного вбивства школярки, а наступного дня – затримали за підозрою у скоєнні цього страшного злочину матір загиблої – Олену Добродій.

13 грудня 35-річній Олені Добродій офіційно оголосили про підозру у скоєнні особливо тяжкого злочину

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

2 коментаря до Запобіжний захід підозрюваній у вбивстві своєї 12-річної доньки обиратимуть  за зачиненими дверима

  1. Нашли кому доверить судить, судья-алкаш, разезжающий пьяным, которого отмазали коллеги. Значит будет безконечные переносы заседаний….такой стиль работы у этого судьи…..

Коментарі заборонені.