У Кропивницькому четвертий день продовжують пошуки зниклої школярки

© фото із соцмереж

У Кропивницькому четвертий день не можуть знайти 12-річну школярку Катерину Добродій, яка зранку, 8 грудня, вийшла з дому на Старій Балашівці і мала їхати до школи №14 на Ковалівці, але у навчальному закладі не з’явилася. З першого ж дня поліція та небайдужі містяни шукають дівчину, але це не дало поки жодних результатів.

Правоохоронці продовжують шукати і звертаються до усіх кропивничан з проханням не бути байдужими і сприяти у пошуках неповнолітньої.

Катерина Добродій 8 грудня о 9:00 вийшла зі свого помешкання на вул. Івана Богуна і мала поїхати до школи №14 на розі вул. Київської та Вокзальної. Але до школи вона не заходила.

Батьки зниклої того ж дня звернулися до поліції

“8 грудня до поліції із заявою звернулися батьки неповнолітньої і повідомили, що їхня донька зранку вийшла до школи і додому не повернулася. Працівники поліції оперативно відреагували на повідомлення. Як з’ясувалося, дитина у цей день до школи не приходила. Поліцією вживаються усі необхідні можливі заходи спрямовані на встановлення місцезнаходження дівчинки. Інофрмацію за цим фактом внесено до ЄРДР  за ст. 115 КкУ з приміткою “безвісти відсутня”, – повідомили у прес-службі поліції області.

Дівчина була одягнена у помаранчеву куртку з капюшоном по краю якого накладено штучне хутро теж помаранчевого кольору, сині джинси, рожеві чобітки. Обличчя дівчини вкрите веснянками, на правій щоці є невелика родимка.

У разі, якщо хтось володіє інформацією про цю дівчину, або бачив її, телефонуйте за номером 102.

© фото із соцмереж
Поширити:

Залишити коментар:

коментар