По вул. Жадова відновили теплопостачання

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© uain

Учора, 6 грудня, о 18:00 ДП «Кіровоградтепло» завершило ремонті роботи по усуненню наслідків пориву трубопроводу в тепловій камері по вул. Жадова.

Як повідомили Першій електронній у ДП «Кіровоградтепло», наразі відновлено теплопостачання у 51 житловому будинку та 2 дошкільних навчальних закладів.

“Після завершення ремонтних робіт розпочали заповнення тепломереж хімічно очищеною водою та поступове підключають споживачів до централізованої системи опалення”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, учора у Кропивницькому стався черговий порив тепломережі, унаслідок якого без опалення залишився 51 житловий будинок на вул. Попова, Жадова та Героїв України, а також два дитячі садочки.

Відзначимо також, ВАТ “Кіровоградгаз” знову погрожує відключити котельні ДП “Кіровоградтепло” від газопостачання. Теплогенеруюче підприємство отримало листа від “Кіровоградгазу” з вимогою до 8 грудня погасити у повному обсязі борги за спожитий природний газ. У разі несплати газовики погрожують знову припинити газопостачання котелень ДП “Кіровоградтепло”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар