На перехресті біля спортшколи до вечора не працюватимуть світлофори

Через ремонтні роботи на підстанції “Кіровоградобленерго”, на перехресті вул. Великої Перспективної, Пушкіна та Великої Пермської до вечора не працюватимуть світлофори.

Про це Першій електронній газеті повідомили у  прес-службі “Кіровоградобленерго”:

“На трансформаторній підстанції, від якої живляться ці світлофори, виконують планові роботи – заміну обладнання. До кінця робочого дня світлофори мають запрацювати”.

За словами директора кропивницької філії ДП УМВС України “Інформ-ресурси” в Кіровоградській області Олександра Шумейка, він особисто повідомив поліції про відключення світлофорів на цьому перехресті. За можливості, патрульна поліція регулюватиме рух перехрестям до увімкнення світлофорів.

Нагадаємо, протягом цієї осені на перехресті біля спортшколи сталося багато ДТП. 13 листопада там не розминулися ВАЗ та Toyota. 23 жовтня, через непрацюючі світлофори, на цьому перехресті сталася аварія за участі автомобілів “ВАЗ”, “Волга” та “Hyundai”.

22 вересня, близько 8 ранку на перехресті біля спортшколи у Volkswagen ймовірно відмовили гальма, внаслідок чого він в’їхав у Daewoo, маршрутку та врізався у стовп. Через аварію без електропостачання залишилися світлофор, а також тролейбусна лінія. Окрім того, завдяки цій електроопорі з підстанції постачалася електроенергія на квартал – від мосту до “Копілки”. Також у результаті цієї ДТП обірвалася тролейбусна лінія поблизу швейної фабрики. Тому тролейбуси тимчасово змінили свій маршрут та їздили по вул. Євгена Чикаленка через мікрорайон Ковалівка. Пошкоджену електроопору планували замінити з понеділка, 25 вересня.

Того ж дня, 22 вересня, близько 15:00, на цьому перехресті сталася ДТП за участі автомобілів Opel та Запорожець.  Наступного дня, 23 вересня, близько 18:00 на перехресті вулиць Велика Перспективна та Велика Пермська у Кропивницькому сталася ДТП за участю автомобілів Daewoo та Geely. А 25 вересня, близько 14:00 на цьому перехресті сталася ДТП за участі автомобілів Nissan та Skoda.

26 вересня, працівники КП “Електротранс” почали встановлювати опору на перехресті біля спортшколи. За їхніми словами, відновлення мережі на цій опорі можливо лише за 2-3 дні, після того, як застигне бетон, яким укріпляють опору.

Почали підключення світлофорів до електромережі на опорі на перехресті вулиць Великої Пермської, Пушкіна та Велика Перспективна у Кропивницькому аж 29 вересня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар