Сьогодні запрацюють світлофори на перехресті біля спортшколи

Сьогодні, 29 вересня, на перехресті вулиць Великої Пермської, Пушкіна та Велика Перспективна у Кропивницькому почали підключення світлофорів до електромережі на опорі, яку 22 вересня унаслідок ДТП зніс мікроавтобус Volkswagen. Ремонтники обіцяють, що світлофор запрацює до вечора.

Про це Першій електронній газеті повідомив заступник директора з безпеки руху і організаційних питань КП “Електротранс” Валерій Музичук.

Наразі на місці працівники СМЕП (кропивницька філія ДП УМВС України “Інформ-ресурси” в Кіровоградській області – ред.) з’єднують необхідні кабелі і вже сьогодні увімкнути світлофор.

Нагадаємо, 22 вересня, близько 8 ранку на перехресті біля спортшколи у Volkswagen ймовірно відмовили гальма, внаслідок чого він в’їхав у Daewoo, маршрутку та врізався у стовп. Через аварію без електропостачання залишилися світлофор, а також тролейбусна лінія. Окрім того, завдяки цій електроопорі з підстанції постачалася електроенергія на квартал – від мосту до “Копілки”. Також у результаті цієї ДТП обірвалася тролейбусна лінія поблизу швейної фабрики. Тому тролейбуси тимчасово змінили свій маршрут та їздили по вул. Євгена Чикаленка через мікрорайон Ковалівка. Пошкоджену електроопору планували замінити з понеділка, 25 вересня.

Того ж дня, 22 вересня, близько 15:00, на цьому перехресті сталася ДТП за участі автомобілів Opel та Запорожець.  Наступного дня, 23 вересня, близько 18:00 на перехресті вулиць Велика Перспективна та Велика Пермська у Кропивницькому сталася ДТП за участю автомобілів Daewoo та Geely. А 25 вересня, близько 14:00 на цьому перехресті сталася ДТП за участі автомобілів Nissan та Skoda.

26 вересня, працівники КП “Електротранс” почали встановлювати опору на перехресті біля спортшколи. За їхніми словами, відновлення мережі на цій опорі можливо лише за 2-3 дні, після того, як застигне бетон, яким укріпляють опору.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар