Міський голова пообіцяв розширити арку по вул. Ельворті

Арка на вул. Ельворті / ілюстрація

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович анонсував масштабні роботи по реконструкції арки на вул. Братів Ельворті і аварійного мосту на пров. Об’їзному, що неподалік автовокзалу №1.

Про це Андрій Райкович сказав під час свого звіту за другий рік роботи на посаді міського голови.

міський голова Кропивницького Андрій Райкович під час звіту за другий рік своєї роботи

“Нам треба хороші дороги. Курс міста – на великогабаритний пасажирський транспорт! Тому, серед об’єктів №1 на наступні роки – ремонт проїзду між Новомиколаївкою і центральною частиною міста. В народі його називають арка. Ремонт арки надзвичайно потрібен, щоб сполучення між цими мікрорайонами стало ефективним, якісним, щоб там не було заторів. Ми повинні розвантажити центральну частину у плані транспорту, і це буде зроблено”, – запевнив Андрій Райкович.

У контексті майбутніх масштабних реконструкцій міський голова також зазначив, що у 2018 році планують відремонтувати міст над залізницею неподалік автовокзалу №1.

“Нам треба виконати капітальний ремонт шляхопроводу над залізницею на пров. Об’їзному. Це там, де з Полтавської ми повертаємо на новий автовокзал. Це надважливий об’єкт, який знаходиться в аварійному стані. Його капітальний ремонт з різних причин відтягувався, але у 2018 році його в обов’язковому порядку відремонтують.  Нам треба розширити вул. Полтавську, нам треба зробити вул. Кропивницького, пустити наш транспорт по кільцевому руху і організувати такий рух. Це все у перспективі майбутнього року і я впевнений, що ми зможемо це зробити”, – наголосив очільник міста.

Нагадаємо, 7 листопада у арці на вул. Братів Ельворті сталася ДТП унаслідок якої утворився кілометровий затор.

Як міський голова Кропивницького звітував за другий рік роботи (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар