Для кропивницької молоді пропонують створити бар’єр від наркозалежності

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

Через Єдину систему електронних петицій Благодійний фонд “Повернення до життя” пропонує створити у Кропивницькому бар’єр  від наркозалежності для молоді. Наразі триває збір підписів під зверненням.

Текст петиції без редакції:

“У місті відсутня системна робота по зменшенню наркотизації населення. Однак, Кропивницький став одним із 4-х міст України, в якому запрацював проект за фінансової підтримки Посольства Нідерландів через Міжнародний Фонд “СНІД-Фонд Схід-Захід”, головною метою якого є зменшення негативних наслідків від наркоманії серед молоді. Завдяки цій підтримці наш Фонд створив тимчасовий комьюніті-центр для молоді з групи ризику та їх найближчого оточення. Для розбудови системної, спільної та фахової роботи в місті за цим важливим напрямком необхідне долучення громади і міської влади. Ми пропонуємо результативно використати підтримку Посольства Нідерландів та спільно зі всіма зацікавленими в місті активностями: міською владою, бізнесом, небайдужеми громадянами тощо – створити молодіжний комьюніті-центр “Бар’єр”, який дозволить проводити первинну та вторинну профілактику серед молоді з груп ризику в нашому місті, надавати кваліфіковану допомогу батькам наркозалежних молодих людей, всіляко перешкоджати наркотизації підлітків та молоді в цілому. Ми просимо підтримати наше звернення до міської влади надати приміщення та допомогти у його розбудові об’єднавшись з підтримкою іноземного донора”.

Автор: 

Дата початку збору підписів: 

До кінця збору підписів залишилось: 

Станом на 20 листопада петицію підписали 0 осіб з 450 необхідних.

Підписати петицію можна тут.

Нагадаємо, в Єдиній системі електронних петицій зареєстрували звернення з проханням позбавити проект “Реконструкція Набережної р. Інгул” Артема Стрижакова права участі в конкурсі проектів Громадського бюджету через махінації під час голосування та невідповідність нормам Положення. Зокрема, через те, що деяких школярів знімали з занять і централізовано підвозили для голосування. Окрім того, на думку автора петиції, проект не мав бути допущеним до голосування вже на стадії розгляду, оскільки він носить фрагментарний характер (передбачає реконструкцію лише частини набережної), що суперечить положенням Громадського бюджету.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар