Третє “розумне” табло показуватиме час прибуття нових автобусів на площу Богдана Хмельницького

Наступного тижня на площі Богдана Хмельницького встановлять “розумне” табло, яке буде показувати час прибуття великогабаритних автобусів. Перші два електронні інформаційні табло встановили біля зупинки “готель Київ” та навпроти “Головпоштамту” . Вони демонструють час прибуття тролейбусів.

Про це сьогодні, під час прес-конференції у міській раді повідомив начальник управління транспорту Олександр Вергун.

начальник управління розвитку транспорту та зв’язку міськради Олександр Вергун

За його словами, КП “Електротранс” придбало ще одне електронне табло подібне до тих, які розміщені біля готелю “Київ” та торговельного центру “Депот”.

“Наступного тижня ми змонтуємо це табло на площі Богдана Хмельницького і під’єднаємо до нього саме автобусні маршрути. Площу Богдана Хмельницького ми обрали, тому що там проїжджають більшість тих автобусних маршрутів, які ми запровадили”, – розповів Олександр Вергун.

Начальник управління транспорту також додав, що табло буде показувати час прибуття автобусів на зупинку.

Зазначимо, що через площу Богдана Хмельницького курсують 6 автобусних маршрутів: №103, 123, 118, 274, 104 та 111-Б.

Нагадаємо, у березні у Кропивницькому встановили перші два електронні інформаційні табло з графіком руху тролейбусів. Після тестування їх придбали у ТОВ “Диспетчер сіті” з м. Кам’янське по 30 тис. грн кожне. Також із ТОВ “Диспетчер сіті” уклали договір про обслуговування цих покажчиків. Місту це коштує 300 грн на місяць.

Згодом з’ясувалося, що у Кам’янському поліція підозрює службових осіб ТОВ «Диспетчер Сіті» у привласненні бюджетних коштів під час виконання робіт з монтажу систем відеоспостереження та серверного обладнання. Про це свідчить ухвала Заводського районного суду м. Кам’янське від 15 лютого.


Нагадаємо, у травні цього року кропивницьке комунальне підприємство “Електротранс” за 69 млн 579 тис. 900 грн придбало 20 нових великогабаритних автобусів. За результатами аукціону на сайті електронних закупівель ProZorro, переможцем торгів стало ТОВ «Торговий Дім «ЛІТАН» з Дніпра. Тоді і стало відомо, що вулицями Кропивницького курсуватимуть 20 автобусів МАЗ 103 486 виробництва ВАТ “Мінський автомобільний завод” – керуюча компанія холдинга “Белавтомаз” (республіка Білорусь).

22 жовтня, перші 8 з 20 великогабаритних МАЗів виїхали на двох міських маршрутах – №274 та №111-Б. 25 жовтня нові автобуси вирушили у свої дебютні рейси на міських маршрутах №103 і 123. 2 листопада МАЗи з’явилися на 118-му автобусному маршруті. 10 листопада – на міському автобусному маршруті №104а. А 17 листопада, нові великогабаритні МАЗи нарешті виїхали на автобусному маршруті №116.

Маршрут №116 – останній із семи маршрутів, на яких цього року виїхали придбані великогабаритні МАЗи. Нові автобуси курсуватимуть тепер на маршрутах № 103, 104-а, 111-б, 116, 118, 123 та 274.

Автобус МАЗ на маршруті №118, Кропивницький, вул. Шевченка / 02.11.2017
Поширити:

Залишити коментар:

коментар