Поліція заборонила подальший продаж квартири, яку пустили за схемою дарування-продажу через США

Кропивницька поліція наклала арешт в частині заборони на відчуження на квартиру 63-річної кропивничанки Лілії Давидівни Спектор, яка вже майже три роки лікується у Кіровоградській обласній психіатричній лікарні. Цю квартиру “запустили” за шахрайською схемою дарування-продажу, і наразі там вже живуть нові господарі.

Про це Першій електронній газеті розповіла речниця обласної поліції Віталіна Бевзенко.

“Справа розслідується, розпочато кримінальне провадження. Інформацію за цим фактом внесено до ЄРДР за частиною 4 статті 190 Кримінального кодексу України. У кримінальному провадженні проводяться всі необхідні слідчі дії. Окрім того, слідчими накладено арешт на житло в частині заборони на відчуження”, – повідомила керівниця прес-сектору ГУНП області.

Як пояснила Віталіна Бевзенко, арешт в частині заборони на відчуження означає, що цю квартиру нові власники вже не зможуть далі продавати.

А тим часом нові власники квартири Лілії Спектор вже оселилися у колишньому помешканні старенької, а днями почали зводити ймовірно незаконну прибудову для розширення площі житла.

Нагадаємо, навколо квартири кропивничанки Лілії Давидівни Спектор, яка вже майже три роки лікується у психлікарні, розігралися неабиякі пристрасті. Помешкання літньої жінки за адресою вул. Юрія Олефіренка, 14а спочатку продали, “відправивши” Лілію Давидівну у США в м. Гладстон штату Орегон, потім подарували і знову продали.
Сама ж власниця квартири, з якою Першій електронній вдалося поспілкуватися, розповіла, що не підписувала жодних документів щодо своєї квартири.
Вже у березні 2017 року після низки продажів та дарувань до помешкання почали заселятися нові власники - подружжя, яке придбало квартиру через агенство нерухомості.

Наразі вимальовується наступна схема, за якою жінку позбавили її квартири:

Початком цієї схеми є нібито підписання договору про представництво інтересів між Лілією Спектор та Цибулею Василем Олександровичем, який вже і продав квартиру.
Цей договір пацієнтка стаціонару психіатричної лікарні нібито підписала 18 лютого 2016 року в Сполучених Штатах Америки, у м. Гладстон штату Орегон.

Цибуля Василь Олександрович, який зареєстрований у селі Григорівка Новоукраїнського району Кіровоградської області, 20 січня 2017 року, від імені старенької, продав її квартиру кропивничанці Чудіній Ларисі Василівні. Продав за смішні гроші – 75 тис. грн (менше 3 тис. доларів).

23 лютого 2017 року пані Чудіна, через посередника Бутусова Володимира Дмитровича, дарує цю квартиру Рибаку Сергію Анатолійовичу.

А Рибак Сергій Анатолійович 1 березня 2017 року продав помешкання подружжю, яке нині є законним власником.

Усю хронологію подій навколо квартири 63-річної кропивничанки Лілії Давидівни Спектор читайте за ПОСИЛАННЯМ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар