Ще один поїзд “Київ – Маріуполь” курсуватиме через Кіровоградщину щодня

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Укрзалізниця / УНІАН

Зважаючи на підвищений попит пасажирів на перевезення в маріупольському напрямку, з 10 грудня Укрзалізниця збільшує періодичність курсування поїзда №103/104 Київ – Маріуполь. Окрім цього поїзда, наразі у сполученні “Київ–Маріуполь” також курсує щоденний поїзд № 84. На Кіровоградщині поїзд робить зупинку у Знам’янці.

Інформує Перша електронна з посиланням на ПАТ «Укрзалізниця».

«Щоденно замість через день – з 10 грудня № 103/104 Київ–Маріуполь. Зважаємо на підвищений попит пасажирів на перевезення в маріупольському напрямку, збільшуємо періодичність курсування. З Києва о 18:55, прибуття до Маріуполя о 12:20. З Маріуполя о 13:45, у Києві о 07:18», – розповів Євген Кравцов.

Поїзд курсуватиме через станцію ім. Т. Шевченка (м. Сміла), Знам’янку, Дніпро, Запоріжжя, Волноваху.

Окрім цього поїзда, наразі у сполученні Київ – Маріуполь також курсує поїзд № 84 (щоденно).

Нагадаємо, за оновленим графіком “Укрзалізниці”, який запустять у грудні, поїзд сполученням Львів-Запоріжжя курсуватиме через Кропивницький.

Із 2 листопада цього року залізницями України курсуватиме новий поїзд №127/128 Ковель – Харків, який з’єднає західні та східні регіони України. Маршрут пролягає через Знам’янку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар