Біля готелю “Київ” демонтують незаконно встановлений кіоск

Незаконно встановлений кіоск біля готелю “Київ”, який облаштували вночі з 9 на 10 серпня, демонтують.

Таке рішення сьогодні, 10 листопада, ухвалили члени комісії з демонтажу незаконно встановлених тимчасових споруд, повідомляє кореспондент Першої електронної.

Питання про демонтаж цієї споруди, якого спочатку не було у порядку денному, з голосу вніс керівник спецінспекції Кропивницького Андрій Максюта.

Як тоді вдалося з’ясувати, облаштувала цю споруду біля готелю “Київ” кропивницька ФОП Карпова Ю. В., яка наприкінці березня цього року незаконно перегородила тротуар по вул. Дворцовій кіоском з морозивом.

В управлінні архітектури тоді повідомили, що жодних документів на встановлення тимчасової споруди підприємиця не отримувала. Їй в управлінні торгівлі лише видали картку обліку на торгівлю кавовими напоями. Цей документ не дає права встановлювати тимчасову споруду.

Нагадаємо, 10 листопада, комісія міської ради з питань демонтажу незаконно встановлених тимчасових споруд ухвалила рішення про демонтаж 6 кіосків м’якого морозива “Vanilino”. ФОП Карпова Ю. В. яка забула їх прибрати після закінчення сезонного дозволу на торгівлю.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар