Завтра на маршруті № 104а виїдуть нові автобуси (ГРАФІК)

Завтра, 10 листопада, на міському автобусному маршруті №104а виїдуть нові великогабаритні МАЗи.

Про це Першій електронній газеті повідомив начальник управління транспорту Олександр Вергун.

За його словами, на цьому тижні планували запустити два маршрути – №104а і 116. Але на шляху 116-ого автобусу – на вул. Пермській – знову почали ремонтувати дорожнє покриття. Через це старт 116-ого автобусного маршруту перенесли на наступний тиждень.

Автобусний маршрут №104а курсуватиме за такою схемою: площа Богдана Хмельницького, вул. Велика Перспективна, Велика Пермська, Садова, Яновського, Ушакова, Межовий Бульвар, Академіка Тамма, Яновського, Комарова, Межовий Бульвар, Ушакова, Яновського, Садова, Велика Пермська, пров. Василівський, вул. Острівська, площа Богдана Хмельницького.

Нагадаємо, 22 жовтня, перші 8 з 20 великогабаритних МАЗів виїхали на двох міських маршрутах – №274 та №111-Б. 25 жовтня нові автобуси вирушили у свої дебютні рейси на міських маршрутах №103 і 123. А 2 листопада МАЗи з’явилися на 118-му автобусному маршруті.

автобус №274 по дорозі на селище Нове / фото: Михайло Карпущенков

У травні цього року кропивницьке комунальне підприємство “Електротранс” за 69 млн 579 тис. 900 грн придбало 20 нових великогабаритних автобусів. За результатами аукціону на сайті електронних закупівель ProZorro, переможцем торгів стало ТОВ «Торговий Дім «ЛІТАН» з Дніпра. Тоді і стало відомо, що вулицями Кропивницького курсуватимуть 20 автобусів МАЗ 103 486 виробництва ВАТ “Мінський автомобільний завод” – керуюча компанія холдинга “Белавтомаз” (республіка Білорусь).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар