Міський голова Кропивницького пообіцяв розібратися з проблемами підприємців Європейського ринку

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович зустрівся із підприємцями Європейського ринку, які заявляють, що їм неправомірно піднімають орендну плату. Крім того, вони розповіли, що сьогодні їм закрили всі замки на ринку, відключили електроенергію та заварили декілька торгівельних точок. Очільник міста пообіцяв, що о 14:00, 3 листопада, приїде на ринок і спробує зробити так, аби люди змогли вільно торгувати. 

Про це повідомляє кореспондент Першої електронної.

“Я буду в законному порядку відстоювати права громади, – сказав Андрій Райкович. – Даю доручення юридичному управлінню визначити рівень претензій та з’ясувати, з чим ми можемо допомогти, а з чим – ні”.

Міський голова сказав, що самостійно поїде на Європейський ринок, аби підприємцям дали змогу працювати. У той же час, він звернувся до людей, щоб ті за 2 тижні врегулювали свої правові стосунки між приватними підприємцями і физичними особами. За його словами, він бере на себе відповідальність, щоб протягом цього часу ніхто не перешкоджав торгівлі на ринку.

Нагадаємо, сьогодні, 3 листопада, підприємці перекрили рух по вулиці Велика Перспективна у Кропивницькому. Десятки людей ходять по коло на пішохідних переходів поруч із площею Героїв Майдану. Мітингарі заявляють, що акція протесту проти підвищення орендної плати на ринку триватиме доти, поки їх не почує влада.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар