На площі Героїв Майдану мітингують підприємці Європейського ринку

Сьогодні, 2 листопада, на площі Героїв Майдану у Кропивницькому, перед будівлею облдержадміністрації зібралося близько сотні протестувальників-підприємців Європейського ринку. Вони заявляють про безпідставне підвищення їм орендної плати за місце і вимагають у керівництва області долучитися до вирішення цього питання.

Про це повідомляє кореспондент Першої електронної.

“Піднімаючи оренду вдвічі, нас просто стусанами виганяють із ринку, – говорить один із мітингувальників Андрій. – Не дивлячись на те, що більшість споруд ми будували своїми руками. Сьогодні ми стоїмо тут, аби спробувати вирішити питання на обласному рівні, бо міська влада не робить нам ніяких кроків назустріч”.

Нагадаємо, 10 жовтня підприємці мітингували на площі перед міськвиконкомом. Тоді йшли розмови про нібито погрози з боку керівництва ринку. У незаконних поборах підприємці звинувачують родину Онулів, адже президентом корпорації “XXI століття”, у якої в оренді перебуває територія ринку, є Микола Онул. А одним із засновників корпорації є матір Миколи Онула Валентина Онул.

До протестувальників вийшов заступник міського голови, який запропонував запросити представників правоохоронних органів, оскільки від торговців лунає інформація, яка можливо містить ознаки злочину.

Зазначимо, 16 серпня у Системі електронних торгів арештованим майном з’явився аукціон на продаж комплексу будівель другої черги “Європейський ринок”, загальною площею 3940 м², який знаходиться у Кропивницькому.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар