За паркування на місці для людей з інвалідністю біля залізничного вокзалу евакуювали Hyundai

Став на місце для інваліда – шукай автомобіль на штрафмайданчику. Так, учора, 28 жовтня, патрульні поліцейські евакуювали автомобіль Hyundai Elantra, який припаркувався біля залізничного вокзалу.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією патрульної поліції Кропивницького.

Близько 11-ї години, на вулиці Поповича, патрульні виявили автомобіль Hyundai Elantra, що був припаркований на місцях для людей з інвалідністю. Інспектори півгодини чекали на власника автівки.

Ця парковка діє на території залізничного вокзалу, тож охоронці порядку шукали порушника через повідомлення гучномовцем в залі самого вокзалу. Втім і це не допомогло.

Тоді ж охоронці порядку викликали евакуатор і транспортний засіб було доставлено на штрафмайданчик.

Через 3 години дав про себе знати власник автомобіля, 37-річний кропивничанин.

Патрульні склали на порушника постанову за ч. 5 ст 122 КУпАП. Така неуважність та нехтування правил обійдеться водієві від 1020 до 1700 гривень, не забуваємо і про послуги евакуатора.

Нагадаємо, за добу інспектори винесли 4 постанови на водіїв, які припаркували свої автівки на місцях для людей з інвалідністю.

Патрульні закликають містян не бути байджими до людей з інвалідністю і паркуватися правильно.

Нагадаємо, 26 жовтня, вступив у силу Закон України про посилення відповідальності за паркування, зупинку і стоянку транспортних засобів на місцях, призначених для осіб з інвалідністю. За порушення доведеться викласти штраф у розмірі 1020 – 1700 грн. Крім того, відтепер автомобілі, водії яких займають місця для інвалідів, дозволено евакуювати.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар