Суд повернув Міноборони приміщення районного військкомату на Кіровоградщині

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Військова прокуратура Південного регіону у судовому порядку повернула у власність Міністерству оборони майновий комплекс Добровеличківський-Вільшанського об’єднаного РВК Кіровоградської області, який незаконно вибув з державної власності рішеннями Вільшанського районної ради Кіровоградської області. Ринкова вартість зазначеного комплексу становить близько 1 млн грн.

Інформує Перша електронна з посиланням на прес-службу військової прокуратури.

“Військовою прокуратурою Південного регіону України постійно вживаються заходи представницького характеру щодо захисту майнових прав держави, зокрема, об’єктів військового призначення. Завдяки наполегливій позиції військової прокуратури відновлено право власності держави на майновий комплекс в Кіровоградській області, – йдеться у повідомленні, – Так, 14 жовтня 2014 року Дніпропетровським апеляційним господарським судом підтримано позицію військової прокуратури Південного регіону України про визнання права власності на цілісний майновий комплекс Добровеличківський-Вільшанського об’єднаного РВК Кіровоградської області за державою та витребування його на користь Міністерства оборони України”.

На виконання зазначеного рішення квартирно-експлуатаційним відділом м. Кропивницький 4 вересня 2017 року витребувано з незаконного володіння нерухоме майно загальною площею 1 583,2 кв. м. Ринкова вартість зазначеного комплексу становить близько 1 млн грн.

Нагадаємо, що в 2003 – 2006 рр. зазначений майновий комплекс Добровеличківський-Вільшанського об’єднаного РВК Кіровоградської області незаконно вибув з державної власності рішеннями Вільшанського районної ради Кіровоградської області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар