Завдяки хет-трику Старенького “Олександрія” здобула першу перемогу в сезоні

Сергій Старенький / фото: ФК "Олександрія"

16 вересня, в Олександрії місцевий футбольний клуб на стадіоні “Ніка” приймав кам’янську “Сталь”. Олександрійці перемогли “сталеварів” із рахунком 4:1. Хет-трик на свій рахунок записав півзахисник Сергій Старенький, який на 28 хвилині матчу вийшов на заміну.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на “Футбол 24“.

Олександрія в новому чемпіонаті до старту матчу посідала передостаннє місце. Вже на 11 хвилині через травму поле залишив Задерака, капітан “сталеварів”. Олександрія вийшла вперед завдяки чужому гравцеві: Богдан Михайличенко віддавав пас на Пенькова, а влучив у дальній кут власних воріт! Відразу після цього курйозу Бацула ледве не подвоїв перевагу “біло-зелених”. Тільки-но серб Обрадовіч зрівняв рахунок, як Сталь ледве не вийшла вперед – Кузик влучив у стійку. На 28 хвилині травмованого Пашаєва змінив Старенький, якому судилося вирішити долю матчу. Ще до свистка на перерву Сергій розписався у воротах Пенькова дублем.

На початку другого тайму Гліб Грачов в центрі поля втратив м’яча, що призвело до чергового голу “27” номера Олександрії.

Команда Мелікяна зазнає сьомої поразки поспіль, а Олександрія вперше перемагає в чемпіонаті, набираючи 7 очок.

Чемпіонат України, 9 тур

Олександрія – Сталь – 4:1­­

Голи: Михайличенко, 14, аг, Старенький, 31, 38, 51 – Обрадовіч, 18

Поширити:

Залишити коментар:

коментар