Кропивничани просять встановити світлофор по вул. Євгена Маланюка

В Єдиній системі електронних петицій зареєстрували звернення з проханням встановити світлофор по вулиці Євгена Маланюка.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Текст петиції подано без редакції:

“Враховуючи те, що праворуч цієї вулиці розташовані два навчальних заклади (Кіровоградське музичне училище та Кіровоградський будівельний коледж), вважаємо за необхідне донести до Вас про доцільність облаштування існуючих пішохідних зон (одну з двох) світлофором, встановлення якого убезпечить студентів вищезгаданих навчальних закладів, в тому числі й неповнолітніх (1-й, 2-й курси).

Читайте також: У Кропивницькому просять ввести пільги на проїзд для школярів та студентів

Корисність встановлення обумовлюється тим, що інтенсивність на зазначеній ділянці дороги досить висока, а водії транспортних засобів на існуючі дорожні знаки та пішохідну розмітку часто не реагують та не звертають уваги, тим самим створюють умови, за яких студенти не можуть безпечно перейти дорогу на пішохідній розмітці, бо вимушені взагалі пропускати водія і транспортний засіб, а не як це повинно бути навпаки. Тому наявна реальна загроза для життя студентів, зокрема і неповнолітніх.

Читайте також: Кропивничанам на Жадова заважають”тусовки” біля кіосків із шаурмою

Враховуючи вищезазначене, переконливо просимо облаштувати вулицю Маланюка (перед площею Дружби Народів) світлофорним об’єктом або на пішохідній зоні перед Кіровоградським будівельним коледжом, або на пішохідній зоні перед Кіровоградським музичним училищем.

Безпека дітей – це найважливіше!”

Читайте також: У Кропивницькому збирають підписи за новий конкурс дизайну пам’ятного знака на честь Героїв Майдану

Дата початку збору підписів: 4 вересня 2017 р.

До кінця збору підписів залишилось: 45 днів

Підписати петицію можна тут.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар