Хронічне шкідництво: біля фонтану на площі Героїв Майдану зірвали навіть табличку з проханням не руйнувати “веселку” зі щебеню

Сьогодні, 23 серпня, працівники комунального підприємства “Благоустрій” встановили таблички з проханням не пошкоджувати “веселки” з різнокольорового щебеню, які нещодавно створили біля фонтанів на площі Героїв Майдану. На такий крок комунальники змушені були піти через кричущу невихованість та безвідповідальність деяких містян – буквально відразу після створення першої “веселки” її почали руйнувати. По ній топталися, змішуючи різнокольорові секції та жбурляли каміння у фонтан. Одну з таких табличок теж відразу пошкодили.

Навіть секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов на понеділковій нараді звернувся до містян з проханням уважніше слідкувати за дітьми, які пошкоджують композицію з кольорового щебеню.

Проте, за словами працівників КП “Благоустрій”, їм доводиться щодня відновлювати цю “веселку”, адже щебінь регулярно змішують.

На відео, опублікованому на YouTube-каналі журналіста Дмитра Семенюка, дві працівниці КП “Благоустрій” розповіли, що вони щодня витрачають по 2-3 години для відновлення цих композицій. Від щоденної роботи з камінням у них на руках навіть утворилися криваві задирки.

Сьогодні ж комунальники встановили біля “веселок” таблички із проханням не псувати композицію, закликаючи до порядності містян.

Проте, деяким мешканцям Кропивницького слова “вихованість” та “порядність” не знайомі. Через декілька годин після встановлення табличок одну з них вже зірвали і викинули в сторону.

Натомість учора, 22 серпня, компанія з 4 підлітків розкладала по кольорах щебінь, який напередодні викинули у фонтан безвідповідальні кропивничани.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар