Гройсман: ремонт прийде і на такі “пекельно зруйновані” дороги, як Миколаїв – Кропивницький

Ілюстративне фото

Уряд України восени внесе дорогу Миколаїв – Кропивницький до плану капітального ремонту на найближчі роки.

Про це написав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман на своїй сторінці у Facebook, повідомляє Перша електронна.

“Ремонт прийде і на такі “пекельно зруйновані” дороги, як Миколаїв – Кропивницький. Восени, коли ми будемо говорити про план капітального ремонту на найближчі роки, про цю дорогу ми теж не забудемо” – зазначив прем’єр-міністр.

Траса “Кропивницький-Миколаїв” / Фото: Николаевские новости

За словами Володимира Гройсмана, громадяни пишуть про поганий стан більшості українських доріг, проте уряд вирішує цю проблему і в середньостроковій перспективі зможе виправити ситуацію.

“Розумію, що їздити день у день по розбитій дорозі – задоволення мало. Але до нинішнього стану доріг України довели не за рік чи за три. І через рік-два-три не виправити те, що руйнувалося роками. Наш уряд взявся вирішувати цю проблему. І хоча, на жаль, фактом залишається те, що невідремонтованих доріг у нас набагато більше, ніж відремонтованих, сьогодні ми принаймні вже починаємо ділити дороги на ті, які давно не ремонтували і нарешті відремонтували, і ті, які давно не ремонтували і все ще не відремонтували”.

Нагадаємо, 20 червня, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман з робочим візитом відвідав Кіровоградщину. Очільник Кабміну ознайомився з планом виконання робіт на ділянці дороги Знам’янка-Луганськ-Ізварине. В ході перевірки він зазначив, що у кожній області має бути план дій ремонту доріг.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Гройсман: ремонт прийде і на такі “пекельно зруйновані” дороги, як Миколаїв – Кропивницький

  1. Пане Володимире,як Ви гадаєте? Чи не пора змінювати статус дороги М-13 з “міждународного значення” на “місцевого значення” ? , хоча на території Миколаївської області і статус “місцевої” завеликий … Чи є в Миколаївській області голова ОДА ? чи є там облавтодор? Мабуть Вам відомо,що не так давно загинула на цій дорозі молода жінка ( прокурор прокуратури Кіровоградської області ) із-за ями , а скільки цих ям на відрізку Миколаївської області? Бачив ,їздив по поганих дорогах , но такої як на відрізку (22км) від Первомайського повороту до межі з Кіровоградською областю …. слів нема-ЖАХ…. проінспектуйте будь-ласка і Ви відчуєте смак поїздки… дякую!!!!!!!!!!!!

Коментарі заборонені.