У Кропивницькому вирішили обмежити рух великогабаритного транспорту у спеку

© ar.volyn.ua

Сьогодні, 11 липня, депутати міської ради Кропивницького проголосували за пропозицію ввести обмеження на рух великогабаритного транспорту вулицями міста з метою збереження дорожнього покриття, пов’язаного з високою температурою повітря.

Про це повідомляє Перша електронна.

Обмеження стосуватимуться автомобілів вагою понад 24 тонн і навантаженням на вісь понад 7 тонн при температурі повітря вище 27°С з 10:00 по 22:00.

Виключенням стануть транспортні засоби, які здійснюють пасажирські перевезення чи перевезення вантажів, які використовуються під час ліквідації стихійних явищ або надзвичайних ситуацій.

Для реалізації пропозиції необхідно встановити інформаційні знаки, визначити місця для тимчасового відстою великовагового транспорту, направити лист у патрульну поліцію Кропивницького щодо здійснення контролю за проїздом великовагового транспорту вулицями міста.

Міський голова Андрій Райкович зауважив, що аналогічне рішення вже було прийнято на одному з засідань виконавчого комітету, проте поки що нереалізоване через відсутність дорожніх знаків та ваг.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар