Російський власник “Кіровоградобленерго” потрапив у санкційний список США

Олександр Бабаков

Російський олігарх Олександр Бабаков, який володіє ПАТ “Кіровоградобленерго” та іншими українськими обленерго, потрапив у санкційний список США.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на “Економічну правду”.

У зв’язку з агресією Росії в Україні, США ввели санкції проти 19 осіб, серед яких росіяни та чиновники анексованого Криму, та проти 39 компаній.

Про це повідомляється на сайті Управління з контролю за іноземними активами Казначейства США.

До списку з 19 фізичних осіб, щодо яких США ввели санкції, потрапив Олександр Бабаков – заступник голови Комітету Ради Федерації РФ з міжнародних справ. Бабакову належить українська група компаній “VS Energy”, а також готель Прем’єр Палас в Києві і ялтинський готель “Ореанда”. Він є мажоритарним акціонером низки українських енергетичних підприємств, у тому числі ПАТ “Кіровоградобленерго”.

Нагадаємо, Бабаков також потрапляв і під європейські санкції.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Російський власник “Кіровоградобленерго” потрапив у санкційний список США

  1. Уважаемый Олександр Бабаков! Вы имеете такую прибыль нам и не снилось, а мы оплачиваем такие большие деньги за електоенергию. Создали об”эдинение совладельцев.Обращаемся к Вам с просьбой окажите нам такую помощь в переоборудовании щитовой (установление новой), так как этой больше 30 лет и никто ничего не делал.Существовала так себе, как есть. Вам мы думаем ничего не будет если поделитесь какими то пару млн. А мы народ благородный и уважамый будем Вам благодарны. Напишите будем ждать.

Коментарі заборонені.