Кропивницькі програмісти можуть безкоштовно отримати сертифікати Гарварду

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

ПриватБанк запропонував своїм клієнтам долучитись до всеукраїнського освітнього проекту Technology Nation та отримати безкоштовний сертифікат від Гарвардського університету після завершення курсу CS50, що BrainBasket проводить у змішаному форматі по всій Україні. Сертифікати буде видано тим випускникам, які успішно завершать курс Technology Nation і захистять фінальний проект. На думку представників банку та Фонду, це стане додатковою мотивацією для учасників програми успішно закінчити курс.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі кропивницької філії ПриватБанку.

«Сертифікат від такого престижного навчального закладу, як Гарвардський університет – це велика цінність для тих, хто робить перші кроки в IТ. Але, на жаль, його вартість досить висока для українських реалій. Можливість отримати його безкоштовно стане для випускників нашої програми додатковим поштовхом успішно закінчити курс та дозволить підтвердити свої досягнення», – заявив директор фонду BrainBasket Володимир Люлька.

Детальну інформацію про процедуру отримання сертифіката буде озвучено випускникам, щойно остаточно буде оформлено технічні аспекти цього питання.

Technology Nation – програма безкоштовного вивчення основ програмування. Ця програма дозволяє всім бажаючим отримати IT-освіту світового рівня та вивчити основи найбільш популярних мов програмування, дає слухачам гарний базис для подальшого навчання та працевлаштування в IТ-сфері.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар