Мешканці Кіровоградщини зможуть платити за воду в онлайн-режимі

Ілюстрація Google Plus

Жителі Кропивницького, Олександрії, Світловодська, Знам”янки та Смоліно – користувачі послуг ОКВП “Дніпро-Кіровоград” – отримали можливість платити за воду та водовідведення, користуючись лише QR-кодом та мобільним додатком.

Працівники ПриватБанку закликають клієнтів знайди QR-код на квитанції чи у власному кабінеті на сайті ОКВП “Дніпро-Кіровоград” та спробувати оплатити послугу, зчитавши код смартфоном.

“Співпраця нашого комунально-виробничого підприємства з ПриватБанком дає позитивні результати, – розповідає Роман Ілик, генеральний директор обласного комунально-воробничого підприємства “Дніпро-Кіровоград”. – Дякуючи сервісам ПриватБанку наші клієнти мають широкий спектр можливостей оплати за споживання води: і у відділеннях, і у терміналах самообслуговування, і в Приват24, і навіть на нашому сайті. Усе – задля зручності клієнтів. А нещодавно ПриватБанк запропонував нам запровадити сервіс оплати через QR-код та мобільний додаток Приват24. Така послуга дасть змогу усім нашим клієнтам оплачувати послуги швидко, зручно, легко і навіть у самих непередбачуваних ситуаціях”.

ПриватБанк надав можливість усім клієнтам обласного комунально-воробничого підприємства “Дніпро-Кіровоград” оплачувати платежі за воду та водовідведення в режимі “онлайн”. Для цього досить зайти на сайт ОКВП “Дніпро-Кіровоград” та клікнути на ярлик “Оплата платіжною карткою”. Далі – зайти у власний кабінет, відсканувати QR-код смартфоном і лише заповнити показники лічильника. Усе інше зробить ПриватБанк.

“Ми надали можливість нашим клієнтам користуватись новим, зручним та найтехнологічнішим сервісом оплати, – розповідає заступник директора, керівник Бізнесу платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку Олексій Харін. – Сьогодні ми працюємо з представниками комунальних та інших підприємств, які надають будь-які послуги кропивничанам та жителям області, про впровадження квитанцій з QR-кодом. Утримувачі карток ПриватБанку, які цінують свій час і мають бажання завжди вчасно сплачувати квитанції, отримають можливість швидкого, простого у користуванні, технологічного та зручного сервісу”.

У Кіровоградській області працює понад 180 банкоматів, 305 терміналів самообслуговування, 58 відділень, 49 з яких працюють і в суботу для зручності своїх клієнтів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар