Кропивницькі патрульні стали донорами для недоношеної трійні

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Патрульні Кропивницького миттєво відреагували на заклик про донорську допомогу – повідомляє прес-служба патрульної поліції.

«Терміново! Новонародженим у перинатальному центрі обласної лікарні трійнятам невідкладно потрібні донори 4+. Не будьте байдужими», – повідомила на своїй сторінці у Facebook стурбована матір. Заклик про допомогу поширила соціальними мережами громадська активістка Тетяна Бородіна.

Сьогодні, 23 березня, із самого ранку патрульні, що мають відповідну групу крові, прийшли до медичного закладу, аби допомогти малечі боротися за життя.

«Охоронці порядку не могли залишатися байдужими, – зазначає начальник УПП Кропивницького Антон Цюцюра, – Якщо є хоча б найменша можливість врятувати немовлят, потрібно докласти усіх зусиль для цього. Немає нічого більш ціннішого, ніж людське життя».

Патрульні Кропивницького не вперше стають донорами. Нещодавно поліціянти допомагали в поповненні запасів «банку крові» для потерпілих громадян в різноманітних нещасних випадках і учасників АТО.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар