У Знам’янці встановлять нові спортивні майданчики

Фото komora.info

Минулорічний бум зі встановлення у Знам’янці дитячих майданчиків виявився напрочуд вдалим, понад 10 нових розважальних споруд прикрасили двори міських будинків. У 2017 році міська влада не має наміру зупинятися на досягнутому.

Про це йдеться на сайті komora.info

Під час зустрічі міського голови Сергія Філіпенка з освітянами була оприлюднена інформація про те, що проблема спортивних споруд для підлітків та дорослих вже цього року почне вирішуватись.

Начальник відділу освіти Людмила Грекова повідомила, що цього року на міський відділ освіти виділено додатково 64 тис. грн, з яких 40 тис. буде витрачено на придбання спортивного інвентаря (м’ячі 5-ти категорій для кожної школи міста) та 24 тис. грн – на такі ж потреби для дошкільних навчальних закладів.

Із 1 квітня починається місячник “Спорт для всіх – спільна турбота!” і саме під час запланованих заходів школярам буде вручено спортінвентар.

Крім того, за дорученням депутатів міської ради, було опрацьовано проблему спортивних споруд, навесні складено акти і паспорти їх стану. На сьогодні підписано зміни до аркуша-погодження щодо придбання та улаштування спортивних споруд у школах міста. У разі перевиконання бюджету, ми плануємо хоча б частково проблему почати вирішувати вже у 2017-му.

Міський голова Сергій Філіпенко додав, що окрім потреб закладів освіти, ще виділено 112 тис. грн для придбання спортивних майданчиків для підлітків та дорослих. Вони будуть встановлені у дворах будинків різних мікрорайонів міста Знам’янка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар