ТОВ «Вересень-Плюс» без дозвільних документів будував магазин на селищі Новому

Ілюстрація www.dabi.gov.ua

Управлінням державної архітектурно-будівельної інспекції у Кіровоградській області проведено позапланову перевірку будівництва ТОВ «Вересень-Плюс» торговельного об’єкту у Кропивницькому.

В ході перевірки об’єкту «Реконструкція нежитлових приміщень з їх об’єднанням в одне під магазин продовольчих товарів по вул. Металургів, 5 в смт Новому м. Кропивницький Кіровоградської області» встановлено, що об’єкт експлуатується без відповідних дозвільних документів.

На підставі виявлених порушень складено акт перевірки, протокол про адміністративне правопорушення в сфері містобудівної діяльності та припис про усунення порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, державних будівельних норм, стандартів і правил.

За результатами розгляду матеріалів справи посадовою особою Інспекції винесено постанову про накладення штрафу за правопорушення у сфері містобудівної діяльності у сумі 144 000 грн.

У разі несплати штрафу у добровільному порядку постанова буде передана до державної виконавчої служби для примусового виконання.

Прес-служба ДАБІ України

Поширити:

Залишити коментар:

коментар