У Кропивницькому відбудеться публічне обговорення “Розуміння НАТО: колективна оборона і не тільки”

ілюстрація gurt.org.ua

У рамках проекту «НАТО радіомарафон 2017» у Дніпрі та Кропивницькому проведуть виїзні інформаційні семінари, які відбудуться 28 березня та 29 березня 2017 року відповідно.

Про це повідомляє Ресурсний центр ГУРТ.

До участі у заходах запрошені представники обласних адміністрацій, посольств країн-членів НАТО, Представництва НАТО в Україні, керівні працівники ЦОВВ, що відповідають за співробітництво з НАТО, журналісти. Програмою заходів передбачено обговорення партнерських відносини між Україною та НАТО, країнами-членами Альянсу, а також державної політики в сфері інформування громадськості з питань євро-атлантичної інтеграції України.

Учасники матимуть змогу приєднатися до дискусії «Чому Важливо бути обізнаними з питань НАТО та співпраці Україна-НАТО», у якій візьмуть участь Тетяна Брежнєва, керівник відділу, Національний Інститут стратегічних досліджень в м. Дніпро; Богдан Червак, перший заступник Голови Держкомтелерадіо; Вікторія Цієменіте, заступник директора ЦІДН, представник Офісу зв’язку НАТО в Україні.

Партнерські відносини між Україною та НАТО створюють можливості для України в майбутньому інтегруватися до системи євроатлантичної безпеки та зміцнити свій міжнародний імідж. Досягнення цих цілей вимагає підтримки як з боку української державної політики в сфері європейської та євроатлантичної інтеграції, так і з боку широкої громадськості. Аби зробити це успішно, Україні необхідно краще комунікувати, що означає доносити та пояснювати свої пріоритети в сфері безпеки та співпраці з Альянсом громадськості. Які пріоритети і стратегії Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017- 2020 роки? Як Україна комунікує свої пріоритети? На ці та інші запитання відповідатимуть гості заходу.

Крім того, заплановане проведення пілотної вікторини-тесту серед представників засобів масової інформації на знання фактів про НАТО, підсумки якої оголосять наприкінці прес-конференції. Переможець вікторини-тесту буде запрошений 2 червня 2017 року на заключну радіопрограму до студії «Нашого радіо», де визначать головного переможця «НАТО радіомарафону 2017». Проект відшкодує витрати на транспорт в обидва кінця та добові витрати.

Аналогічні заходи відбудуться у Житомирі та Вінниця 11 квітня та 20 квітня відповідно.

З питань, пов’язаних із участю у прес-конференції, можна звертатися до Вікторії Володимирівни Какубави 068-480-27-23 або за електронною адресою vikakakubava@mail.ru з копією на info@uhrf.org.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар