“Жди меня” допомагає мешканцю Кіровоградщини шукати його родичів у Казахстані

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У с. Бокове Кіровоградської області живе сім’я, яка з покоління в покоління передає вміння риболовлі. Це вони називають традицією. Світлана познайомилася із майбутнім чоловіком Сергієм у рідному Кривому Розі. Жінка на той момент мала 10-річного сина Олександра від першого шлюбу. Згодом Сергій перевіз родину у своє село Бокове Долинського району на Кіровоградщині. Уже тут у подружжя народилася донечка Маша. Але згодом Олександр вирішив знайти своїх родичів по батьковій стороні.

Про це йдеться у програмі “Жди меня” Україна”, яка вийшла в ефірі телеканалу “Інтер” учора, 21 березня.

Перший шлюб Світлани був із Вадимом – батьком Олександра. Вадима призвали в армію, а коли він повернувся, то його батьки вже переїхали в Казахстан. Подалися слідом за ними й молодята. Світлана згадує, що Вадим був парубком показним – дівчатам подобався – тож часом ревнувала. А через деякий час не витримала: забрала сина і повернулася в Кривий Ріг, де і зустріла Сергія.

“Про себе я мало чого знаю, бо я був малий. Жили в місті. Батько – Вадим, мама – Світлана. Потім ми переїхали в Казахстан, щось у них там сталося (я не знаю). І ми повернулися. Коли я почав підростати, мені стало цікаво: де ж вони насправді. Мама розповіла, що там є бабуся, дядько Сергій і родичі”, – розповідає у програмі Олександр.

Чи знайшов Олександр своїх родичів дивіться у програмі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар