Хто цього разу заважає жити по-людськи: “Інтер” вдруге приїхав до багатодітної родини з Новоукраїнки

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Рік тому 29-річна багатодітна мама Олена Прищепова з міста Новоукраїнка Кіровоградської області звернулася до редакції програми “Стосується кожного” (телеканал “Інтер”) з проханням захистити її від тиску свекрухи. Тоді Олена і її чоловік отримали шанс побудувати своє життя без участі батьків. Через рік після програми свекруха Олени – 55-річна Наталя Прищепова – знову зв’язалася з редакторами і заявила, що турбується про безпеку своїх чотирьох онуків.

Журналісти вирушили до Новоукраїнки, щоб без попередження перевірити реальні умови проживання багатодітної сім’ї, що отримала аванс довіри у нашій студії.

Як повідомляється у прев’ю програми, “Стосується кожного” вдруге розповість історію багатодітної родини з Новоукраїнки, аби розібратися, хто цього разу заважає їм “жити по-людськи”. І з’ясувати, кому насправді потрібна допомога у цій сім’ї.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар